Nica pant black Knit-ted

139,95

De Nica Pant van Knit-ted is de perfecte combinatie van comfort en stijl voor dames. Deze zwarte broek, modelnummer 232P63-black, is gemaakt van 100% polyester. Ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, biedt deze tijdloze klassieker een veelzijdige aanvulling op uw garderobe.

Voeg toe aan uw wensenlijst
Voeg toe aan uw wensenlijst

Beschrijving

KNIT-TED – Nica Pant Black

Ontdek de stijlvolle en comfortabele Nica Pant van KNIT-TED, een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Deze zwarte broek combineert elegantie met gemak, dankzij het hoogwaardige ontwerp en de zorgvuldige afwerking.

Stijl en Comfort

De Nica Pant biedt een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De eigentijdse snit zorgt voor een flatterende pasvorm, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit plant.

Hoogwaardig Materiaal

Gemaakt van 100% polyester, biedt deze broek zowel duurzaamheid als comfort. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en behoudt zijn vorm, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

Details

Het model heeft een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en extra gemak. Daarnaast geven subtiele details de broek een verfijnde uitstraling die elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Wasvoorschrift

Om de kwaliteit van je Nica Pant te behouden, raden we aan om te wassen op een laag programma met een mild wasmiddel. Vermijd bleken en droog de broek aan de lucht, bij voorkeur liggend, om de originele vorm te behouden. Strijken kan op een laag tot middelmatig warme temperatuur.

Materiaal

100% Polyester

Geef je garderobe een upgrade met de KNIT-TED Nica Pant Black en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Extra informatie

Kleur

Zwart

Maat

34, 36, 38, 40, 42, 44, 1 XS, 2 S, 3 M, 4 L, 5 XL

Merk

KNIT-TED

Artikelsoort

PANTALON

Artikelnummer

028589

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nica pant black Knit-ted” te beoordelen